Referanser

“En regnskapsfører med gode kunnskaper og mye arbeidserfaring. Lett å samarbeide med.”
Robert Brandal, Daglig leder Bergen Bilformidling AS

“Har brukt Arjo Regnskap siden 2015. Profesjonelt arbeid og topp service.”
Stian Holsen, Holsen AS

“Har hatt blandet erfaring, men har nå, med Arjo Regnskap omsider funnet en regnskapsfører som vet sitt (og mitt) ansvar og kan jobben sin til fulle.”
Manfred Janson, Janson Shipbrokers AS

“Har benyttet Arjo Regnskap over en lengre periode .Det har hele tiden vært topp service og lett å samarbeide med. Med Arjo Regenskap føler jeg meg trygg på at ting blir gjort på en redelig måte.”
Morten Berget, Daglig leder Morten Berget AS

Jeg er en liten bedrift bestående av bare meg selv og en omsetning på rundt 200.000,- i året. Jeg har ingen interesse av å holde på med regnskapet selv. De siste årene er det ARJO Regnskap som har håndtert mine tall. Jeg har et lite og oversiktlig regnskap, men opplevde forrige gang jeg hadde det ute på anbud, at de fleste skulle ha ufoholdsmessig godt betalt (etter mitt syn) for et så lite regnskap som mitt. Valget falt på ARJO, hvilket har visst seg å være en meget god beslutning. Arne holder svært god orden på både meg og på regnskapet mitt. Prisen opplever jeg som fornuftig i forhold til størrelsen på regnskapet. Ut fra mine erfaringer kan jeg kan på det sterkeste anbefale ARJO!
André Spica
Eier/daglig leder –
SpicaNatur AS


«ARJO regnskap er det regnskapsbyrået jeg har ønsket meg i de godt over ti årene jeg har drevet for meg selv, og jeg er selv svært glad over at jeg fikk anbefalt ARJO regnskap etter at jeg flyttet til Bergen for en tid tilbake.
ARJO regnskap er et lite, men dedikert selskap som holder full orden i regnskapet mitt, og som kan svare på spørsmål og gi råd om alt fra bilagshåndtering til videre strategivalg og muligheter.

Min erfaring fra andre regnskapsbyråer, er at et lite selskap som mitt fort kan bli nedprioritert, og at feil og ukritisk bilags-punching kan tyde på at det er de med minst erfaring som er satt til å håndtere regnskap ditt.  At jeg nå slipper problemer og bekymringer rundt dette, har vært et stort pluss for min egen virksomhet, også når det gjelder tid og penger spart.

Jeg kan på det sterkeste anbefale ARJO regnskap.»
Stian Børresen, Eier/Daglig leder,
MOYA MOBILE.
MOYA Mobile er et lite selskap som leverer konsulenttjenester innen IT- og systemutvikling. Kundelisten består av større selskaper innen telekom- og maritim-industri, samt utdanningssektoren.

CCI28052015

«Vi musikere er ikke kjent for å være så flinke med tall og regnskap. Derfor er det viktig å ha en dyktig regnskapsfører som har full kontroll på våre tall, og vi er svært fornøyd med det ARJO har tilbudt oss så langt.»
Olav Iversen
artist,
Sahg

 

“Rock og regnskap, penger og punk, moms og metall dette er ikke alltid forenlige begreper! Men takket være en dose tålmodighet fra regnskapsfører Arne, så går disse sjanglende hånd i hånd, og vi i Tristania klarer å holde bøkene i orden! Takk for samarbeidet!”
Ole,
Tristania

Arne Johansen is a rare breed – not just a brilliant accountant and clever guy – but also extremely helpful and friendly. He is always available when I ask him for advice and I trust him 100% to always point me in the right direction. He has restored my faith in accountants and also helped me to go forward with my business and make better and safer decisions for the future. An absolute first class service.
Nina Williams, Beauty London AS