Blogger du? Husk å ta med inntekten på selvangivelsen

Dine penger er igjen ute med en artikkel om bloggere og deres skatteplikt.

– Har du tjent penger på bloggen og disse ikke er ført opp i selvangivelsen, bør du absolutt sette deg ned og lage en oppstilling. Det er det ingen tvil om, sier Hegdahl, som er advokat i Norges Autoriserte Regnskapsføreres Forening (NARF), til Dine Penger.

– Skatteetaten er på hugget mot bloggerne – og en godt lest blogg er lett å finne fram til, sier han.

Les hele artikkelen her

 

Er du en blogger og er usikker på hvorvidt du driver med en hobby eller om det er næring ? Da er det tryggest å lage en oppstilling som legges ved selvangivelsen hvor du forklarer hva du har tjent, hvilke kostnader. Hvis virksomheten er av et slik omfang at det uten tvil er å anse som næring, da kan det kanskje være greit å kontakte en regnskapsfører som da kan gi deg veiledning/råd eller bistå med bokføring og ligningspapirer med mer.