Frilanser og regnskap

Jeg kom over en gammel artikkel som Dinside.no skrev tilbake i 2007. Jeg anbefaler frelansere til å skumme gjennom denne, den gir en liten pekepinn på hva en frilanser kan fradragsføre i regnskapet sitt.  (Dersom du er frilanser i Bergen eller omegn, ta kontakt dersom du trenger regnskapsfører)

– Det året hvor jeg brukte regnskapsfører og fikk utgiftsført alt jeg hadde brukt på firmaet, fikk jeg tilbake 23.000 kroner. Regnskapsføreren viste meg hva jeg kunne trekke fra som for eksempel utstyr til hjemmekontor, klær, kjøreutgifter, mat ved overtid, innkjøp til møter og kursing. Jeg hadde nok ikke klart å komme så godt uten at noen viste meg dette, sier Janne Dalen som startet næringsvirksomhet ved siden av sin faste jobb.
Og hvordan bør man tenke i forhold til regnskapsføringen?

Les hele artikkelen på Dinside.no